У Луцьку харківська письменниця презентувала роман про війну

18 Серпня 2022, 18:13
Людмила Охріменко 1703
Людмила Охріменко

У Луцьку пройшла зустріч-презентація з харківською письменницею, авторкою романів про війну та волонтеркою Людмилою Охріменко.

Авторка презентувала свій роман «Оскар» 17 серпня в Луцькій центральній міській бібліотеці для дорослих, про що повідомила книгозбірня.

«Гості бібліотеки із задоволенням і цікавістю слухали розповіді, що лягли в основу книг. Авторка розкрила деякі секрети своєї творчої майстерності, а також які життєві ситуації спонукали її до написання романів. На заході були присутні тимчасово переміщені особи і ніхто, як вони зі сльозами на очах, були весь час у роздумах», — йдеться в повідомленні.

Представила гостю літературної зустрічі Ірина Гулюк, завідувачка відділу обслуговування центральної бібліотеки для дорослих.

Презентація в Луцьку
Ірина Гулюк та Людмила Охріменко

Письменниця оглядово ознайомила присутніх зі своїми романами: «Легка поведінка», «Пригоди дорослого Буратіни жіночої статі», «Пригоди мухи в окропі на окупованій території», «Волонтерські історії», а також «Оскар», який в 2021 році отримав спеціальну відзнаку за найкращий роман на воєнну тематику Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова».

Розповідаючи про створення та написання роману «Оскар», авторка додала, що під час роботи над текстом багато радилася з людьми, які розуміються на військовій термінології, вникала в ісламські звичаї.

Читайте також: Культурні менеджери волинських громад вчилися бути дієвішими

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024