У Мукачеві влаштували літературну тусівку до Дня молоді

16 Серпня 2022, 14:40
Літературний захід 606
Літературний захід

У Мукачівській міській центральній бібліотеці імені Олександра Духновича з нагоди Дня молоді влаштували літературну тусівку під назвою «Ох, не повчайте молодих! Нехай побудуть молодими». 

Про це 16 серпня повідомила Мукачівська міська рада.

«Молодь, яка прийшла до біліотеки імені О. Духновича, має безліч захоплень та досягнень, як у навчанні, так і у спорті. Молоді люди пишуть вірші, видають книги, проводять презентації, займаються благодійністю та волонтерством. З ними цікаво говорити про будь що, оскільки, напевно, немає тем, які би не входили в коло їхніх інтересів. Вони начитані та вміють аналізувати прочитане, вони роблять з нього висновки і проєктують ці висновки не лише на своє особисте життя, але і навколишнє, і на соціум», — йдеться в дописі.

Під час зустрічі, головний спеціаліст центру зайнятості Оксана Коваленко розказала про те, на що потрібно звернути особливу увагу при побудові кар’єри, про тенденції на сучасному ринку праці та про вимоги роботодавців до працівників.

Бібліотекарка юнацького абонементу Неля Станович провела бібліографічний огляд та ознайомила присутніх із книжковими новинками від Українського інституту книги.

Учасники заходу: студенти коледжу Мукачівського кооперативного фахового коледжу бізнесу  Ціцей Злата-Марія, Козій Роксолана, Туряниця Ірина, представники Мукачівської молодіжної ради Лукша Анна, Гузинець Сергій, Павловська Любов, представниця волонтерського Штабу «Венеція Мукачево» Красавкіна Ксенія, студентка ХНУ Старостіна Ксенія, молода мукачівська поетеса Андріана Муха, студент УжНУ Радько Антон і родзинкою нашого заходу стала наймолодша учасниця Шкріба Марія, яка прочитала свого вірша «Ми — діти твої, Україно».

Читайте також: У Мукачеві відсвяткували День вінілових платівок

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024