Медіа-кава: розігрують зустріч із волонтеркою Юлією Бабій

16 Серпня 2022, 12:29
Юлія Бабій 1536
Юлія Бабій

У рамках волонтерського проєкту «Медіа-кава» розпочали благодійний аукціон за зустріч із природоохоронницею, волонтеркою, громадською діячкою, багаторічною учасницею оргкомітету «Бандерштат — фестиваль українського духу» Юлією Бабій.

Про це 16 серпня повідомили на фейсбук-сторінці «Медіа-кави».

«Зараз працює та волонтерить у Варшаві. Мріє про екологічно чистий світ з процвітаючою Україною, світ без сміття, без глобальних катастроф, без окупантів. Сходить на каву, а може і повести на бьордвочинг поспостерігати за птахами і розповісти цікаві факти про тварин», — йдеться в дописі.

Зібрані кошти спрямують на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Приєднатися до аукціону можна в коментарях під дописом «Медіа-кави».

Адміністратор «Медіа-кави» — Мирослав Ватащук, волинський журналіст та волонтер. Проєкт створений для спілкування за кавою з різними медійниками, а головне — для допомоги захисникам України.

Нагадаємо, нещодавно розігрували онлайн-зустріч із Олександром «Фоззі» Сидоренком та Олегом «Фаготом» Михайлютою, вокалістами гурту «ТНМК», Павлом Порицьким, співзасновником і актором театру «ГаРмИдЕр», та Сергієм Прилуцьким, білоруським літератором та перекладачем, менеджеркою гурту «Друга Ріка», літредакторкою Анною Пономарьовою, зіркою серіалу «Спіймати Кайдаша» Григорієм Баклановим, журналісткою Галиною Чоп, музикантом Валерієм Харчишиним, психологинею та поетесою Любавою Казмірчук, редакторкою та мовознавицею Ольгою Дубчак, з лідером гурту «Фіолет» Сергієм Мартинюком, співачкою та журналісткою Марією Таранко, блогером Тайлером Андерсеном, актором Сергієм Харченком, письменником Максом Кідруком, блогеркою Еммою Антонюк, художницею Марічкою Островською, письменником Євгеном Ліром, копірайтеркою Інною Небесною, музикантом Андрієм Самойлом.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024