Свалявський репер презентував власний «Псалом»

16 Серпня 2022, 10:27
Свалявський репер презентував власний «Псалом» 526
Свалявський репер презентував власний «Псалом»

Свалявський репер БЛАНТ (справжнє ім'я Андрій Васько), який недавно викликав бурхливе обговорення свого дебютного кліпу на пісню «Марево», презентував нову композицію.

Трек він опублікував на своєму ютуб-каналі.

Цього разу музикант випустив трек без нецензурної лексики та на релігійну тематику із закликом допомоги у Всевишнього.

Репер розповів, що змінює напрямок у творчості та у зв'язку з цим вирішив навіть взяти новий псевдонім. Відтепер він не БЛАНТ, а Блейн Моно.

Читайте також: Свалявський репер БЛАНТ розповів, чому використовує нецензурні слова у своїй творчості

– Андрію, розкажи про свій новий трек «Псалом». Що саме він несе в собі?

– Зараз усі ми проживаємо, певно, найтемніші часи свого життя. І саме зараз нарешті ми усвідомлюємо, що всі наші «біди та проблеми» минулого були нічим іншим, як нашим суб'єктивним, спотвореним світосприйняттям. Ми шукали бруд там, де його не було, ми бачили ворогів там, де ними не пахло, ми бідкалися на долю через проблеми, яких ми не мали, ми сприймали життя, як щось належне, й не цінували його моменти! Ми були впевнені у стабільності й поводилися зверхньо! І лише, коли прийшла така страшна біда як війна, ми усвідомили наскільки щасливими та багатими були! 

Тому трек – про віру в те, що все буде добре. Трек також про обіцянку – частіше казати слово «дякую» за те, чого у нас повно і чого у нас нема! 

І не сприймаймо це життя, здоров'я, рідних, друзів та наш світ як щось належне, бо все це і є найбільше благо, яке ми маємо! Всім миру! Бережіть себе та своїх рідних!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024