Луцька музикантка виконала легендарну пісню Океану Ельзи «Обійми»

15 Серпня 2022, 12:17
Анна Савчук 763
Анна Савчук

Вихованка Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена 12-річна Анна Савчук виконала легендарну пісню Океану Ельзи «Обійми» під власний акомпанемент на гітарі.

Про це 15 серпня повідомила пресслужба ДСНС у Волинській області.

До слова, Анна — донька волинських рятувальників.

«У пісні звучать слова «Коли настане день, закінчиться війна»... Хто міг подумати в 2013 році, коли створювалась пісня, що в мирну Україну прийде клята війна? І навіть зараз ці слова дуже хочеться промовляти не зі знаком запитання, а у ствердній формі, бо вона таки закінчиться і ми неодмінно переможемо! Дякуючи нашим захисникам, ми маємо можливість обіймати рідних і коханих, отож нехай крила янголів-охоронців надійно обіймають і захищають їх від ворога!» — йдеться в повідомленні.

Читайте такожЛучанка, яка зіграла роль у серіалі «Школа», презентувала дебютну пісню

Читайте також: «Обійми»: Coldplay виконав пісню Океану Ельзи під час концерту в Польщі

Довідково: Океан Ельзи — український рок-гурт, створений 12 жовтня 1994 року у Львові. Лідером та вокалістом гурту є Святослав Вакарчук. Публіка та критики неодноразово визнавали «Океан Ельзи» найкращим рок-гуртом та найкращим концертним гуртом пострадянських країн та Східної Європи. 

Святослав Вакарчук — український музикант, лідер гурту «Океан Ельзи», громадський діяч, колишній голова партії «Голос», композитор, автор пісень, лейтенант ЗСУ. Уродженець міста Мукачева.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024