Іван Марунич з Положинським заспівали у студії Сніданку з 1+1

13 Серпня 2022, 11:30
Олександр Положинський та Іван Марунич ВІДЕО 1525
Олександр Положинський та Іван Марунич

В ефірі Сніданку з 1+1 фронтмен гурт Karta Svitu Іван Марунич виконав в акустиці пісню «Крила». 

Журналісти Район.Культура побачили відео на каналі колективу 13 серпня.

Допомагав виконати пісню друг і рок-батько – Олександр Положинський. Музикантів свого часу об'єднав проєкт «Олів'є», який проіснував 3 роки. Олександр та Іван записували пісні просто на телефон. Нині ж Положинський боронить Україну в ЗСУ, і є старшим стрільцем 47 окремого стрілецького батальйону, але коли має службові відрядження, разом з Іваном Маруничем співають для військових та організовують благодійні концерти просто неба.

Читайте також: У центрі Луцька Положинський і Марунич збирали кошти на ЗСУ

У студії вирішили не співати якусь зі спільних пісень, позаяк за словами Сашка, ці пісні вже застаріли. Тому Іван виконав свою авторську нову пісню, яка є дуже актуальною у ці складні часи.

Нагадаємо, що Karta Svitu є авторами хітової пісні «Pes Patron». Декілька десятків родичів Патрончика знялися у кліпі, присвяченому своєму зірковому кумиру. Пес Патрон став не просто одним з символів боротьби українців і запорукою щоденного підняття бойового духу. 

А й законодавцем моди: «патронами» стали називати ледь не всіх собак породи Джек-рассел. Тож, цією піснею музиканти віддають шану не тільки головному чотирилапому герою ДСНС, а й всім цивільним собакам, які приречені найближчим часом усюди чути в свій бік «О, Патрон!».

«У нас з Патроном дні народження у липні. У нього 20 числа, у мене 28-го. Тож він старший за мене на 8 днів. У день народження я привітав його шматочком цієї пісні (хоча він би, мабуть, обрав краще шматочок ковбаси), і люди у соцмережах одразу почали вимагати повну версію треку. Тож, ми з командою вирішили не тягнути кота за хвоста і записали в студії пісню про собаку. До речі, Патрончик привітав мене в інстаграмі з Днем народження також. Ніколи ще собака не робив мене таким щасливим з часів виходу «101 далматинець» на VHS-касеті», – каже Іван Марунич.

Також раніше гурт Karta Svitu заспівав пісню з цитатами Віталія Кличка, а потім мер прийшов на сольний концерт виконати свою партію наживо. Тож, і в цей раз команда очікує, що рано чи пізно Патрон прийде на виступ гурту, вийде на сцену і заспіває разом з артистами. Це буде бомба!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024