Письменник та музикант Сергій Мартинюк завершив новий роман

12 Серпня 2022, 14:22
Сергій Мартинюк 1210
Сергій Мартинюк

Письменник та лідер гурту «Фіолет» родом з Дубна Сергій Мартинюк завершив новий роман.

Про це він повідомив 12 серпня на своїй фейсбук-сторінці.

«Що ж... Мій новий роман, писати який я почав ще у вересні минулого року, таки завершено. З паузами, сумнівами і карколомними досвідами перших трьох місяців батьківства.

Всупереч всьому несприятливому, насамперед, доскіпливому відчуттю недоречності робленого в умовах війни і зневірі в тому, що я зможу довести розпочате до кінця.

Обережно щасливий, спустошений, але і натхненний. Станцював би, але не вмію. Попереду ще, звісно, правки, редактура, самокритика, рідери, всі етапи видання і знову-таки, тотальне нерозуміння об‘єктивної доречності тих процесів.

«Загалом, я задоволений. Виношувана мною декілька років сімейна драма виросла в об’ємний (вдвічі більший, наприклад, за «Капітана») птср-трилер, події якого охопили перші роки незалежності України, Іловайський котел, воєнні часи середини десятих і пекло березня 2022-го. Місцями було складно і марудно, але від того ставало ще цікавіше та азартніше», — поділився Сергій.

Дуже хочеться вірити, що зроблене має сенс, а згодом, отримає і свою реалізацію, і вдячного, зацікавленого читача.

А поки — сердешно дякую Єві Сергіївні та Катерині Вікторівні, які зробили все можливе, щоб я таки дописав #кшмрджк», — написав Сергій Мартинюк.

Читайте також: 

Довідково: Мартинюк Сергій — український музикант, письменник, лідер рок-гурту «Фіолет» та супутніх сайд-проєктів (Kolos & Brothers, ТраТаТа та ін), громадський діяч, артдиректор фестивалю Бандерштат. Після переїзду з Дубна жив і навчався в Луцьку, опісля переїздив до Києва, де зараз і проживає.
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024