Медіа-кава: розігрують інтернет-зустріч із письменником Євгеном Ліром

08 Серпня 2022, 10:20
Євген Лір 1531
Євген Лір

У рамках волонтерського проєкту «Медіа-кава» розпочали благодійний аукціон за інтернет-зустріч із письменником, перекладачем, співзасновником YouTube-каналу та видавництва «Твоя Підпільна Гуманітарка» Євгеном Ліром.

Про це 8 серпня повідомили на фейсбук-сторінці «Медіа-кави».

«Волонтер 93 ОМБр «Холодний Яр» та ряду інших підрозділів. Виховую кота на ім'я Сід (для друзів Джихад). Палкий прихильник Pink Floyd, Вежі Хмар та групи ПРАЩУР», — каже Євген.

Від адміна: смакування кавою, як у часи карантину, дистанційно і з допомогою месенджерів та інтернету, у зручні для обох учасників день та час.

Читайте також: Pink Floyd випустив благодійний мерч Hey Hey Rise Up на підтримку України

Зібрані кошти спрямують на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Приєднатися до аукціону можна в коментарях під дописом «Медіа-кави».

Адміністратор «Медіа-кави» — Мирослав Ватащук, волинський журналіст та волонтер. Проєкт створений для спілкування за кавою з різними медійниками, а головне — для допомоги захисникам України.

Нагадаємо, нещодавно розігрували онлайн-зустріч із Олександром «Фоззі» Сидоренком та Олегом «Фаготом» Михайлютою, вокалістами гурту «ТНМК», Павлом Порицьким, співзасновником і актором театру «ГаРмИдЕр», та Сергієм Прилуцьким, білоруським літератором та перекладачем, менеджеркою гурту «Друга Ріка», літредакторкою Анною Пономарьовою, зіркою серіалу «Спіймати Кайдаша» Григорієм Баклановим, журналісткою Галиною Чоп, музикантом Валерієм Харчишиним, психологинею та поетесою Любавою Казмірчук, редакторкою та мовознавицею Ольгою Дубчак, з лідером гурту «Фіолет» Сергієм Мартинюком, співачкою та журналісткою Марією Таранко, блогером Тайлером Андерсеном, актором Сергієм Харченком, письменником Максом Кідруком, блогеркою Еммою Антонюк, художницею Марічкою Островською.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024