На благодійному ярмарку у Рівному зібрали 127 тисяч гривень на армію

07 Серпня 2022, 16:51
Ярмарок у Рівному 1153
Ярмарок у Рівному

У Рівному провели благодійний ярмарок «Бренди Рівненщини». 

Подія відбулась у суботу, 6 серпня, в історичному кварталі «Бергшлосс», що на Рівненському пивзаводі. Фото з події опублікував у своєму фейсбуці фотохудожник Олександр Харват

Окрім безпосередньо ярмарку місцевих брендів та виробників, на локації влаштували унікальну фотозону з рідкісними експонатами від Рівненського музею фотомистецтва. Всі охочі за донат могли отримати ексклюзивні фото від відомого фотохудожника Олександра Харвата. 

Відбулись майстер-класи з гончарства, розпису виробів, плетіння від майстрів народної творчості; мультибол та розіграш подарунків. 
Ще однією незвичайною локацією були «пивні легенди Рівного»: пивний ретроавтомобіль та смажений кабанчик.

Відбувся також розіграш подарунків та благодійний аукціон.

Загалом на ярмарку зібрали 127 тисяч гривень. 

«Відярмаркували в у історичному кварталі «Бергшлосс» (Рівненський пивзавод). Приємно було бачити сотні знайомих рівнян, які відвідали ярмарок та допомогли у купівлі автівок для ЗСУ. Завдяки продажу продукції ріненських виробників, реалізації сувенірної продукції, майстер-класам і благодійному аукціону вдалось зібрати для купівлі авто для 110 бригади ЗСУ понад 123 000 гривень та 120 євро», – написав організатор події Олександр Дюг. 

100% коштів виручених під час заходу спрямують на купівлю позашляховика для 110 бригади ЗСУ благодійною спільнотою Відповідальні Українці.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024