Пісня гурту «Антитіла» стане саундтреком для фільму BBC про війну в Україні

06 Серпня 2022, 09:30
Антитіла 2175
Антитіла

У серпні 2022 року англомовна версія пісні Hello стане саундтреком до документального фільму міжнародної служби BBC про «Антитіла» та війну в Україні. 

Фільм вийде на спеціальній платформі iPlayer, а також на каналі BBC News. Про це йдеться в описі нового відео гурту в ютубі.

В основі сюжету – постапокаліптична історія та продовження сюжетної лінії кліпу до пісні «Лови момент», де головні герої зустрічають ядерний вибух в мальовничих українських горах – Карпатах. Головний герой повертається на планету Земля після ядерного апокаліпсису, аби перевірити чи придатна планета для життя. 

«Ми створили англійську версію пісні Hello майже одночасно з українською. Та нова реальність змусила переосмислити цю пісню, тому протягом війни в Україні з’явилася нова лірика. І тепер пісня та кліп набуває зовсім інших сенсів, якими ми хочемо поділитися зі світом. Цією піснею мають бути сказані найгучніші слова про мир, і про ті незворотні наслідки які спричинить війна, якщо людство не зупиниться. З глибоким переконанням, що ці переживання близькі кожній людині на нашій планеті, кожній людині, яка хоче, щоб життя восторжествувало. Ми написали цю пісню як звернення до людства. І впевнені, що людство почує її», – ділиться фронтмен гурту Тарас Тополя

Читайте також: Ед Ширан та Антитіла презентували спільну пісню про війну в Україні

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024