Медіа-кава: триває благодійний розіграш диску гурту «Флайза»

29 Липня 2022, 10:24
Благодійний розіграш 1609
Благодійний розіграш

У рамках волонтерського проєкту «Медіа-кава» з нагоди дня Сил спецоперацій ЗСУ розпочали благодійний аукціон за диск від гурту «Флайза».

Про це 29 липня повідомили на фейсбук-сторінці «Медіа-кави».

«Звісно, всі ми знаємо, за якою адресою пішов «ваєнний карабль». Це відомо всенькій планеті. Тому наш лот-бонус із нагоди Дня ССО дуже незвичний — ніби всім відома марка, але випущена не в Україні, а в екзотичній Республіці Нігер у Західній Африці. І щоб то був за бонус без бонуса? У подарунок покупець отримає диск від гурту «Флайза» та Андрія Тимчука», — йдеться в повідомленні.

Від адміна: передача лоту в Луцьку особисто, в інші міста - пересилка Новою поштою за рахунок отримувача.

Зібрані кошти спрямують на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Приєднатися до аукціону можна в коментарях під дописом «Медіа-кави».

Читайте також: 

Адміністратор «Медіа-кави» — Мирослав Ватащук, волинський журналіст та волонтер. Проєкт створений для спілкування за кавою з різними медійниками, а головне — для допомоги захисникам України.

Нагадаємо, нещодавно розігрували онлайн-зустріч із Олександром «Фоззі» Сидоренком та Олегом «Фаготом» Михайлютою, вокалістами гурту «ТНМК», Павлом Порицьким, співзасновником і актором театру «ГаРмИдЕр», та Сергієм Прилуцьким, білоруським літератором та перекладачем, менеджеркою гурту «Друга Ріка», літредакторкою Анною Пономарьовою, зіркою серіалу «Спіймати Кайдаша» Григорієм Баклановим, журналісткою Галиною Чоп, музикантом Валерієм Харчишиним, психологинею та поетесою Любавою Казмірчук, редакторкою та мовознавицею Ольгою Дубчак, з лідером гурту «Фіолет» Сергієм Мартинюком, співачкою та журналісткою Марією Таранко, блогером Тайлером Андерсеном.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024