Несподіваний гість і розповіді про війну: у Луцьку відгримів концерт Арсена Мірзояна

28 Липня 2022, 15:00
Арсен Мірзоян 1701
Арсен Мірзоян

До Луцька завітав відомий український співак, автор власних пісень та заслужений артист України Арсен Мірзоян.

Концерт відбувся 27 липня у РЦ «Промінь». Побувала на ньому й журналістка Район. Культура.

Виступ присвятили презентації нового альбому під назвою «Монархія», а також 10-річчю сценічної діяльності співака. Близько двох годин поспіль Арсен виконував свої свіжі треки і не тільки. 

У проміжку між композиціями співак розповідав фанатам про свою діяльність за останні п’ять місяців. Він зазначив, що на початку повномасштабного вторгнення упродовж 10 діб зі зброєю в руках захищав Київ.

«Якщо в 2014-му не всі розуміли, що відбувається, то 24 лютого зрозуміли точно. Я примкнув до одного з підрозділів. Я дурив свою маму і казав, що не можу говорити де я. І я б не брав до рук гітару, якби не бійці. Вони казали: «Пацани, ну хоч би хтось підійняв бойовий дух!», – згадував Арсен.

Читайте також: По-вуличному та нецензурно-патріотично: Kozak System виступив із благодійним концертом у Луцьку

Арсен зазначив, що боронив столицю пліч-о-пліч із Сашком Положинським – співаком, шоу-меном та лідером відомого гурту «Тартак» родом з Луцька. Нині він підписав контракт із ЗСУ, а от Арсен активно зайнявся волонтерством. За час війни він разом зі своєю командою пригнав в Україну понад півтисячі автівок для армії, за що навіть мав проблеми з СБУ.

«Знаєте, чого нас Альфа приймала? Бо з 24-го числа чи пригнали 500 автівок. Вони шукали, як це воно може бути. Ну ми ж не фонд, в людей грошей не просимо, ми просто приганяємо машини. Ось такі дивні історії», – розповів зі сцени Арсен.

Читайте також: «Гати!»: Олександр Положинський присвятив пісню українським військовим

Останнім часом в доробку співака з’явилися патріотичні пісні. Він представив лучанам твори «Моя країна» та «Вальс. Ірпінь».

 

 

 

Згодом він запросив на сцену співака, музиканта та учасника вінницького гурту Jazzforacat Сергія Асафатова, який напередодні провів власний концерт в обласному центрі Волині. Раптова поява гостя стала справжньою несподіванкою для лучан. Сергій виконав декілька своїх відомих композицій: «Туман», «Море» і «Заведу кота». До слова, разом з Арсеном, вони волонтерять та виступають для українських військових.

Читайте також: «Вільні люди»: у Луцьку співали БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

Завершив свій концерт Арсен Мірзоян знайомими всім хітами. Він виконав композиції «Королева», «Паперовий сніг» та «Джеральдіна». Коли співака покликали на біс, він драйвово заспівав українську народну пісню «Чорна гора».

 

 

До слова, концерт Арсена Мірзояна в Луцьку мав відбутися у Волинському академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка ще 25 лютого. Однак, через війну виступ перенесли аж на пів року.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39