У Луцьку розігрують благодійну фотосесію в історичних костюмах на підтримку ЗСУ

25 Липня 2022, 11:27
Благодійний аукціон 881
Благодійний аукціон

У рамках волонтерського проєкту «Медіа-кава» розпочали благодійний аукціон за фотосесію в історичних костюмах від Волинського краєзнавчого музею.

Про це 25 липня повідомили на фейсбук-сторінці «Медіа-кави».

«Хочете відчути себе панянкою з минулого століття чи знаттю Київської Русі? Фотосесія в костюмах, відтворених за зразками давніх часів, допоможе вам відчути дух кожної епохи. Оригінальні аксесуари, вінтажні речі створять вам незабутній образ та згадку на все життя. Також вас чекає унікальний бонус, весільне вбрання кінця минулого століття, якому позаздрять усі світові модниці», — йдеться в дописі.

Фотосесію проведе волинський фотограф Павло Березюк.

Зібрані кошти спрямують на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Приєднатися до аукціону можна в коментарях під дописом «Медіа-кави».

Читайте такожСухпай орків, уламки ракет і «подарунок» від Кіма: унікальна експозиція у Луцьку

Адміністратор «Медіа-кави» — Мирослав Ватащук, волинський журналіст та волонтер. Проєкт створений для спілкування за кавою з різними медійниками, а головне — для допомоги захисникам України.

Нагадаємо, нещодавно розігрували онлайн-зустріч із Олександром «Фоззі» Сидоренком та Олегом «Фаготом» Михайлютою, вокалістами гурту «ТНМК», Павлом Порицьким, співзасновником і актором театру «ГаРмИдЕр», та Сергієм Прилуцьким, білоруським літератором та перекладачем, менеджеркою гурту «Друга Ріка», літредакторкою Анною Пономарьовою, зіркою серіалу «Спіймати Кайдаша» Григорієм Баклановим, журналісткою Галиною Чоп, музикантом Валерієм Харчишиним, психологинею та поетесою Любавою Казмірчук, редакторкою та мовознавицею Ольгою Дубчак, з лідером гурту «Фіолет» Сергієм Мартинюком.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024