Медіа-кава: розігрують зустріч із музикантом Сергієм Мартинюком

23 Липня 2022, 17:35
Сергій Мартинюк 1610
Сергій Мартинюк

У рамках волонтерського проєкту «Медіа-кава» розпочали благодійний аукціон за зустріч із вокалістом гурту «Фіолет», письменником, артдиректором «Бандерштату» — фестивалю українського духу Сергієм «Колосом» Мартинюком.

Про це 23 липня повідомили на фейсбук-сторінці «Медіа-кави».

«Народився в Дубні, юність минала в Луцьку, проживаю в Києві. Колекціоную музику на вінілі, люблю подорожі, футбол», — каже Сергій.

Зібрані кошти спрямують на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Приєднатися до аукціону можна в коментарях під дописом «Медіа-кави».

Адміністратор «Медіа-кави» — Мирослав Ватащук, волинський журналіст та волонтер. Проєкт створений для спілкування за кавою з різними медійниками, а головне — для допомоги захисникам України.

Читайте також: У Луцьку виступив «Фіолет», щоб зібрати гроші для ЗСУ

Нагадаємо, нещодавно розігрували онлайн-зустріч із Олександром «Фоззі» Сидоренком та Олегом «Фаготом» Михайлютою, вокалістами гурту «ТНМК», Павлом Порицьким, співзасновником і актором театру «ГаРмИдЕр», та Сергієм Прилуцьким, білоруським літератором та перекладачем, менеджеркою гурту «Друга Ріка», літредакторкою Анною Пономарьовою, зіркою серіалу «Спіймати Кайдаша» Григорієм Баклановим, журналісткою Галиною Чоп, музикантом Валерієм Харчишиним., психологинею та поетесою Любавою Казмірчук, редакторкою та мовознавицею Ольгою Дубчак. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39