Волинянка пройшла відбір на навчання у престижному коледжі в Нідерландах

18 Липня 2022, 15:21
Випускниця Нововолинського ліцею пройшла відбір на навчання у престижному коледжі в Нідерландах 469
Випускниця Нововолинського ліцею пройшла відбір на навчання у престижному коледжі в Нідерландах

Випускниця Нововолинського ліцею Анастасія Ришитюк успішно пройшла відбір міжнародної освітньої програми «Коледжі об’єднаного світу» (United World Colleges – UWC) та отримала можливість навчатися у Нідерландах.

Ліцеїстка стане студенткою міжнародного коледжу UWC у місті Маастрихт. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці UWC Ukraine.

Анастасія Ришитюк навчалася у Нововолинському ліцеї №1 та стала фіналісткою відбору. 

Дівчина каже, що з дитинства хапалась за кожну можливість з’їздити у табір чи записатись на новий гурток, завдяки чому знайомилась з унікальними людьми. 

«Моя мотивація – спорт. А пристрасть – мови; окрім олімпіад, в 11 класі підтвердила рівень знань сертифікатами вище середнього та високого рівня з німецької й англійської. Захоплююсь поезією, економікою, волонтерством, SMM, але тут більше про UWC (знаю, що наступного року, натхнення апліканти шукатимуть і в постах).
Коли отримала дзвінок про номінацію, стрибала вище неба в центрі міста. Тепер тремчу від марень про майбутній експіріенс. Поспілкувавшись із випускниками й фіналістами, можу тільки уявити наскільки ж вмотивовані, відкриті до нового, різні й кмітливі учні», – ділиться випускниця.

Анастасія зізнається, що відчуває відповідальність представництва України в коледжі, бо зараз, як ніколи, необхідно донести ідентичність, силу та вольовитість нашої нації.

Читайте такожТворчість та міркування з приводу вічних тем: у Нововолинській бібліотеці провели поетичне інтерв'ю із Любов'ю Занічковською

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
18.04.2024