Аркадій Войтюк і VIP Тернопіль збирають кавою гроші для ЗСУ

17 Липня 2022, 16:03
Кава для ЗСУ 2858
Кава для ЗСУ
Уродженець Ковеля, співак Аркадій Войтюк разом із командою гумористів VIP Тернопіль, учасником якої він є, створили благодійний проєкт «Моя кава для ЗСУ», де збирають кошти на авто для військових.
 
Журналісти Район.Культура дізналися про це в соцмережах команди.
 
«Моя кава для ЗСУ» – це проєкт, де одна невипита чашка кави перетворюється на автомобілі для ЗСУ. Одна чашка – 30 гривень, а 7400 чашок – авто. 
 
Минулої неділі активісти розпочали збір на третє авто в рамках проєкту. Станом на 17 липня до третього авто залишилось 80 чашок кави.
 
«Наступний запит буде пікап, для підрозділу з Оперативного командування «Захід». П.С. Захід – це назва, а далеко не місце їх дислокації. Наша мрія і ціль – 7 тисяч чашок кожен день. Уявіть собі! 7000 людей всього по 30 грн традиційно раз в день! Результат – за ОДИН день закрита потреба однієї з бригад в автівці чи в будь-чому іншому! Це і є сила згуртованості і наша запорука перемоги», – кажуть волонтери.
На авто номер 3:
  • зібрано: 7320 чашок
  • потрібно ще: 80 чашок
  • Одна чашка = 30 гривень
  • 7400 чашок = пікап 4 для ЗСУ!!!
Вгостити ЗСУ своєю кавою можна на сайті проєкту: linktr.ee/vipternopil

Є можливість задонатити на: 

  • Картка Приват
  • Картка Монобанк
  • TransferGo реквізити
  • PayPal
  • SWIFT USD i EUR реквізити
  • Крипто-гаманці (BTC(BEP20, ETH(ERC20), USDT(BEP20))

Також Аркадій Войтюк на своїй сторінці в фейсбуці обурюється тим, як деякі з його колег поводять себе під час війни та неохоче допомагають українській армії.
 
Подаємо текст допису співака без змін:
Я не злий чувак, але інколи мене шляк трафляє.
Прошу в колег доєднатися до «кави для ЗСУ», щоб хоча б якось допомагали нашим захисникам, – і ніц тобі, проте в ютубі на тисячі доларів роблять реклами, співаючи на руїнах.
Хоч би якийсь благодійний виступ, чи донат. Тільки про свої сраки думають і кар‘єри. Є такі, що й першу пісню українською заспівали, згадали, хто вони в паспорті.
Інші колеги – сидять за кордоном і виставляють сторізи, що сьогодні якось дешево посиділи в кав‘ярні, всього на 26 доларів. Курча, прошу, скинь долар «на каву для ЗСУ» (30 грн навіть менше за долар). І що ви думаєте?
Як на себе 26 доларів – то якось дешево, а як для захисників менше долара, то люди пропадають з радарів. Скинути для людей, які захищають сьогодні твою хату і батьків, поки ти там двіжуєш.
Я дуже швидко видаляю таких людей зі свого життя і другого шансу не даю.
Чистка продовжується.
А всім, хто слідкує за нашою ініціативою і стабільно «п‘є каву» з нами – великий респект!
Ви – справжні українці!
Низький уклін!
Ми вийшли на 1 авто в тиждень!! Уявіть, що ми можемо, якщо долучаться і інші!!!!
Після чергового терору ми розуміємо ще більше наскільки це важливо!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024