Святослав Вакарчук потрапив під артилерійський обстріл

14 Липня 2022, 13:36
FACEBOOK Святослав Вакарчук 2287
FACEBOOK Святослав Вакарчук

Український співак, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук потрапив під артилерійський обстріл під час однієї із зустрічей із українськими військовими на Донбасі

Про це 13 липня повідомили в сюжеті ТСН.

У сюжеті йдеться, музикант 13 липня зустрічався на фронті з українськими бійцями, де за традицією виконував для них свої пісні. На одній з позицій ворог почав обстріл, але мініконцерт, хоч у бліндажі, таки відбувся.

«На фронті буває всяке. Я вже дав близько 120 виступів на Сході і на Півдні. І потрапляв в різні ситуації. Але завжди повторюю: крім нас з вами, більше в України нікого нема. Тож кожен має робити для Перемоги, що може. Кожен. Кожного дня. Так як роблять ці хлопці та дівчата на фронті. Вони — наш скарб», — прокоментував Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, під час концерту у Варшаві популярний британський гурт «Coldplay» разом із чернігівським музикантом виконав пісню Океану Ельзи «Обійми».

Читайте також: У Святослава Вакарчука народилася донька

Довідково: Океан Ельзи — український рок-гурт, створений 12 жовтня 1994 року у Львові. Лідером та вокалістом гурту є Святослав Вакарчук. Публіка та критики неодноразово визнавали «Океан Ельзи» найкращим рок-гуртом та найкращим концертним гуртом пострадянських країн та Східної Європи. 

Святослав Вакарчук — український музикант, лідер гурту «Океан Ельзи», громадський діяч, колишній голова партії «Голос», композитор, автор пісень, лейтенант ЗСУ. Уродженець міста Мукачева.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024