Луцька анімаційна студія проведе онлайн-зустріч про психологічний проєкт для дітей

14 Липня 2022, 12:35
Сашко Даниленко та Катерина Павленко 1077
Сашко Даниленко та Катерина Павленко

Луцька анімаційна студія ІМАГО / Imago Animation проведе онлайн-зустріч із художником Сашком Даниленком та психологинею Катериною Павленко, котрі розкажуть про проєкт «Графічний батальйон», створений для дітей.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ІМАГО. 

Зустріч відбудеться у четвер, 14 липня, у прямому ефірі на інстаграм-сторінці студії. Початок о 20:00. Розкажуть про проєкт, його створення, психологічний аспект і що відбувається зараз, а також про психіку дитини і її адаптацію до війни, і про те, як підтримати найуразливішу частину нашого суспільства.

Як розповіла Мар'я Гвоздєва-Тивонюк, художниця-аніматорка студії та ведуча майбутнього прямого ефіру, команда ІМАГО реалізовує проєкт «Графічний батальйон» для дітей, який складається із 7 робіт анімаційних, в яких сценарії розробили психологи і ці сценарії створювались у перші дні повномасштабної війни. У роликах будуть поради, руханки, чіткі дії що робити дитині під час повітряної тривоги. Все це буде подано у простій формі за допомогою анімації.

Зустріч відбудеться із психологинею проєкту, Катерина Павленко. Вона є автором більшості сценаріїв, над якими зараз працюють режисери та аніматор. Присутнім буде також Сашко Даниленко, який є ідейником і засновником Графічного батальйону. Саме він у перші дні створив це творче об'єднання в перші дні війни і почав збирати людей і активно діяти.

Сашко — кінематографіст з України, який зараз живе в Нью-Йорку. Його пристрасть — розповідати історії, а мова — анімація. Любить поєднувати фолк і сучасність, природу і цифрове у своїх роботах.

Катерина — логопед-дефектолог, дитячий психолог. Кандидат філософських наук. Завідувачка кафедри психології, соціальної роботи та інклюзивної освіти Одеської академії неперервної освіти.

Посилання на зустріч

Читайте також: У Луцьку пройде вечір української творчості «гориЩе»

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024