Проєкт «Твоя поетична листівка» оголошує набір авторів та ілюстраторів

11 Липня 2022, 16:34
Проєкт «Твоя поетична листівка» оголошує набір авторів та ілюстраторів 1342
Проєкт «Твоя поетична листівка» оголошує набір авторів та ілюстраторів

Проєкт «Твоя поетична листівка» оголошує набір авторів та ілюстраторів.

Про це 11 липня повідомили організатори проєкту на своїй фейсбук-сторінці.

Тема ілюстрацій – довільна, надсилайте улюблені ілюстрацїі зі свого портфоліо.

Умови участі для ілюстраторів:

1. Надсилайте ваші ілюстрації на електронну адресу: [email protected] із темою «Твоя поетична листівка» до 31 липня. У листі зазначайте ваше ПІБ, номер телефону, електронну пошту, а також посилання на соціальні мережі. 

Надіслати треба таку кількість ілюстрацій, яку би хотіли бачити у форматі листівок. Вартість друку становить орієнтовно 190 грн/1 вид листівок (тираж 20 штук+верстка). Тобто, якщо хочете одну листівку — надсилаєте одну ілюстрацію. Якщо хочете більше — то, відповідно, більшу кількість.

До ілюстрацій автори писатимуть вірш чи прозу. Вони самі обиратимуть ілюстрації, які їм подобаються та які їх надихають. Про результати відбору організатори повідомлять тоді, коли до ілюстрації буде створено конкретний текст.

Умови участі для авторів:

1. Надсилайте заявку на участь у проєкті (у довільній формі) на електронну адресу: [email protected] із темою «Твоя поетична листівка» до 31 липня. У листі зазначайте ПІБ, номер телефону, електронну пошту, а також посилання на соціальні мережі.

2. Після 31 липня автори отримають файл, у якому будуть ілюстрації. Можна забронювати будь-яку ілюстрацію та написати вірш чи коротеньку прозу під враженням від неї до 20 серпня. Після узгодження текстів та ілюстрацій між учасниками проєкту комплект буде готуватися до друку.

Видання комплекту листівок здійснюється власним коштом (тобто ілюстратори та поети самі оплачують друк та обирають, яку кількість листівок замовити. Мінімальне замовлення – 20 власних листівок та оплата верстки).

Дізнатися про проєкт більше можна за хештегом #твояпоетичналистівка.

Читайте також

Довідково: Засновниця проєкту Світлана Вертола – літературознавиця, співавторка книжок «Приготуй мені гарячого глінтвейну»,  «Очі з чорного дзеркала».

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024