«Обійми»: Coldplay виконав пісню Океану Ельзи під час концерту в Польщі. ОНОВЛЕНО

10 Липня 2022, 15:15
FACEBOOK Coldplay 3601
FACEBOOK Coldplay

Під час концерту у Варшаві популярний британський гурт «Coldplay» виконав пісню Океану Ельзи «Обійми».

Про це український гурт повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

«Coldplay у Варшаві виконує нашу «Обійми» разом з хлопцем, якого зустріли на набережній Вісли», — написав колектив під відео.

Як повідомив Район.Культура Єгор Фелюст, івент-менеджер та рецензент онлайн-видання «Neformat», разом із Coldplay заспівав чернігівець Роман Панченко (Romario Punch).

Згодом, ввечері 9 липня, Coldplay опублікував відео, в якому розповіли, як зустріли чернігівського музиканта. 

Кріс Мартін, фронтмен, вокаліст і клавішник британської рок-групи, побачив Романа Панченка, який виступав на одній із вулиць Варшави. Під час концерту хлопець доєднався до гурту на сцені Національного стадіону у Варшаві імені Казімежа Гурського (PGE Narodowy) і виконав разом із Крісом пісню Океану Ельзи «Обійми». На мікрофоні українського виконавця був прапор України.

«Дорогий Ромаріо, дякуємо тобі за виконання пісні разом із нами минулого вечора у Варшаві. Також вдячні Океану Ельзи за чудову пісню», — підписав Coldplay відео з концерту.

Читайте також: У Святослава Вакарчука народилася донька

Відео Olya Shylenko.

Відео зі сторінки Coldplay:

Довідково: Океан Ельзи — український рок-гурт, створений 12 жовтня 1994 року у Львові. Лідером та вокалістом гурту є Святослав Вакарчук. Публіка та критики неодноразово визнавали «Океан Ельзи» найкращим рок-гуртом та найкращим концертним гуртом пострадянських країн та Східної Європи. 

Святослав Вакарчук — український музикант, лідер гурту «Океан Ельзи», громадський діяч, колишній голова партії «Голос», композитор, автор пісень, лейтенант ЗСУ. Уродженець міста Мукачева.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024