На Закарпатті під час творчого фототуру зібрали понад 20 тисяч гривень для ЗСУ

04 Липня 2022, 16:43
Суспільне Закарпаття 926
Суспільне Закарпаття

У Перечині, що на Закарпатті, учасники творчого фототуру на Лавандовій горі зібрали 20 100 гривень на купівлю автомобіля для Збройних Сил України. 

Про це Суспільному розповіла організаторка фототуру та співзасновниця громадської організації «Щасливі діти» Людмила Сюзева. Людмила каже, для участі у фототурі охочі робили благодійні внески. Подія пройшла 1 липня.

«Мета нинішнього фототуру — допомогти та підтримати ініціативу нашого письменника, волонтера Андрія Любки, який збирає кошти та купує автомобілі для ЗСУ. До цього долучилася наша ГО «Щасливі діти». Ми вирішили спробувати організувати такий тур, де учасники донатять кошти на гарну справу та ініціативу Андрія Любки. Всі люди, які долучалися до організації цього туру — це волонтери, всі робили на волонтерських засадах з єдиною доброю метою», — розповіла організаторка фототуру Людмила Сюзева.

За її словами, долучилися до фототуру 15 учасників.

Читайте такожНа MEGOGO у вільному доступі з'явилися аудіокниги Андрія Любки

Суспільне Закарпаття
Суспільне Закарпаття

З прапором України на Лавандовій горі сфотографувалася Галина Гаєвська

«Це наша національна атрибутика, наш прапор має бути на кожній локації, має бути з нами в руках, з нами повсюди і в серці. Тому я його взяла з собою, я дуже хотіла таку світлину, щоб вона була на Лавандовій горі», — каже Галина.

Оксана Ушакова/Суспільне Закарпаття
Оксана Ушакова/Суспільне Закарпаття

Долучилася до участі у фототурі Дар'я Комашко. Вона вимушена переселенка.

«Я з Запорізької області міста Пологи. В Ужгороді через війну, тому що моє місто окуповане. Вирішила долучитися, адже тут так гарно і хотілося побачити цю красу, а з іншого боку можна не лише побачити, а ще й допомогти нашій армії, і це чудово. Мені здається, що всі люди, які долучаються до таких акцій, роблять якийсь внесок для нашої армії, нашої країни. І хочеться якомога більше допомагати і не просто донатити, а ще й такі гарні емоції відчувати», — розповіла Дар'я.

Суспільне Закарпаття
Суспільне Закарпаття

Під час творчого фототуру світлини робили троє фотографів. Серед них і Сергій Гудак.

«Приблизно 500 кадрів я зробив, я не знаю, скільки людей пройшло через мою локацію. Це дуже класна ідея, і вона мене захопила тим, що ми робимо двічі корисну справу: ми в такий важкий для країни час даруємо людям хороші емоції, відволікаємо їх від цієї буденної напруги й одночасно збираємо кошти на потреби наших військових, які боронять країну у важких умовах», — розповів фотограф.

Читайте такожРекорд України: на Закарпатті зібрали найбільшу кількість патріотичних дитячих малюнків

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024