Медіа-кава: продають інтернет-зустріч із Олегом «Фаготом» Михайлютою

04 Липня 2022, 10:05
Олег «Фагот» Михайлюта 1141
Олег «Фагот» Михайлюта

У рамках волонтерського проєкту «Медіа-кава» розпочали благодійний аукціон за інтернет-зустріч з Олегом «Фаготом» Михайлютою, вокалістом гурту «Танок на майдані Конго». Зібрані кошти передадуть на потреби Збройних Сил України.

Про це 4 липня повідомили на фейсбук-сторінці «Медіа-кави».

«Просто процитуємо Вікіпедію: «Український співак, разом із Фоззі є вокалістом хіп-хоп-гурту ТНМК».

Від адміна: смакування кавою, як у часи карантину, дистанційно і з допомогою месенджерів та інтернету, у зручні для обох учасників день та час», — йдеться в дописі.

Початкова ціна — 150 гривень. Мінімальний крок ставки — 10 гривень або сума, кратна 10 грн. Якщо крайня ставка не підвищується протягом 24 годин, вона визнається переможною.

Зібрані кошти спрямуть на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Приєднатися до аукціону можна в коментарях під дописом «Медіа-кави».

Адміністратор «Медіа-кави» — Мирослав Ватащук, волинський журналіст та волонтер. Проєкт створений для спілкування за кавою з різними медійниками, а головне — для допомоги захисникам України.

Нагадаємо, нещодавно розігрували онлайн-зустріч із Олександром «Фоззі» Сидоренком, вокалістом гурту «Танок на майдані Конґо»Павлом Порицьким, співзасновником і актором театру «ГаРмИдЕр», та Сергієм Прилуцьким, білоруським літератором та перекладачем.

Читайте такожКаталоги з виставок Мистецького Арсеналу виклали у вільний доступ

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024