Світязькі пончики: як приготувати смачний десерт

На Світязь приїздять не тільки для того, щоб скупатись і посидіти на пляжі, а й також, щоб поїсти пухких пончиків. Через війну в Україні, більшість українців цьогоріч не може відвідати відомий курорт та скуштувати улюблену випічку від місцевих господинь.
Як самостійно приготувати солодкі, ніжні та дуже ароматні пампухи, розповіла блогерка Ейва в інстраграмі.
Апетитна фірмова здоба Шацького краю з вишнями, чорницями, шоколадом, та навіть зі згущеним молоком полюбилась і дітям, і дорослим.
Читайте також: Світязь: чи продаватимуть цьогоріч пончики та яка буде їхня ціна
Світязь важко уявити без цих пончиків, а ще важче їх не спробувати.
«Шацькі господині зберігають свої рецепти у секреті, та мені все ж вдалося дізнатись як же готується цей смаколик», – пише фудблогерка.
Інгредієнти:
- Тепла вода 0,5 л
- Дріжджі 50 г
- Цукор 90 г
- Сіль 5 г
- Олія 70 г
- Борошно 1 кг
- Цукрова пудра 50 г
Читайте також: Як приготувати борщ Клопотенка: 5 найсмачніших рецептів
А от як готувати, блогерка показала у відео:
Посмотреть эту публикацию в Instagram
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром