У селі Луцького району відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

28 Червня 2022, 09:31
Благодійний ярмарок у Лищі 990
Благодійний ярмарок у Лищі

У селі Лище Луцького району відбувся благодійний ярмарок «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ» з нагоди Дня Конституції України, під час якого збирали кошти на тепловізор для захисників України. Вдалося зібрали 53 261 гривень.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Підгайцівської територіальної громади. Захід відбувся 26 червня.

Розпочали зустріч спільною молитвою представників різних конфесій села Лище за українських воїнів, їх родини та всіх українців. 

З вітальним словом та подякою за гарну справу до учасників благодійної акції виступили Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк та його заступники Валентин Приходько та Олександр Бляшук.

На імпровізованій у патріотичному стилі сцені на подвір’ї БК села Лище тішили гостей художні номери у виконанні аматорів сцени від клубних закладів громади, вокального гурту церкви ХВЄ села Лище.

Впродовж кількох годин дорослі та діти брали участь у майстер-класах, які підготували для них педагоги Лищенської школи, працівники БК села Липини та місцевого садочка: формували повітряні кульки в незвичних тварин, виготовляли композиції з соломи, прикрашали екоторбинки патріотичними малюнками і написами, декорували печиво. А для найменших дітей влаштували розваги на батутах. 

На полицях місцевого ярмарку можна було придбати сувеніри та книги.

Завершальним етапом ярмаркування був аукціон, під час якого учасники придбали: м'які іграшки песика «Патрона» та Гусака-захисника від місцевого виробника іграшок «Тигрес»; дерев'яні вироби ручної роботи умільця Василя Курила; картини учнів Лищенського ліцею; брендову продукцію з логотипом Підгайцівської сільської ради та інше.

Читайте також: У Луцьку продавали керамічних Патронів, аби зібрати грошей на армію

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024