Дитячі розваги, ярмарок та концерт: у Луцьку відбулася благодійна акція «Крок до перемоги 2.0»

28 Червня 2022, 12:41
Гурт ФЛАЙЗА 1342
Гурт ФЛАЙЗА

У Луцьку ГО «Мистецький фронт» за підтримки Благодійного Фонду «Добра Справа» організували масштабну благодійну акцію «Крок до перемоги 2.0». В її рамках вдалося зібрати понад 75 тисяч гривень для української армії.

Акцію провели 26 червня, у Центральному парку імені Лесі Українки. Побувала там і журналістка Район.Культура.

Дійство стартувало о 10 ранку та тривало до самого вечора. Всі його етапи супроводжувалися збором коштів. Адже головна мета акції – фінансова підтримка ЗСУ та підняття патріотичного і творчого духу лучан й гостей міста.

Програма розпочалася з конкурсів та різноманітних розваг для молоді. Поблизу кафе «Брегантина» відбувалися театральні та танцювальні виступи дітей та юнацтва. Найменших лучан розважали аніматори, для них організували квести та майстерки.

Після обіду стартувала концертна програма. На великій сцені біля входу в центральний парк запалювали чимало виконавців, зокрема, гурт GOLOSNIСергій СкулинецьYAKTAKІнна КириченкоMusic Bridge. Завершив дійство луцький гурт «Флайза».

 

Під час акції діяв також благодійний ярмарок, на якому продавали імбирно-медове печиво з патріотичними малюнками та хенд-мейд іграшки.

Всі виручені гроші перевели на рахунки Волонтерського штабу гуманітарної допомоги «Ангар». Волонтерка Руслана Порицька у коментарі журналістам Район.Культура. зазначила, що у скриньки на різних локаціях лучани та гості міста накидали 49 871 гривень. Також на рахунки БФ «Добра справа» протягом дня надійшло 25 840 гривень.

Фото Андрія РУСА, Ольги КОВАЛЕНКО

Коментар
23/04/2024 Понеділок
22.04.2024
21.04.2024