«Едельвіка» запустила колекцію патріотичних футболок та сумок

22 Червня 2022, 18:16
Сумка від бренду Едельвіка РЕКЛАМА 1682
Сумка від бренду Едельвіка

Волинський етнобренд «Едельвіка» створив патріотичну колекцію футболок та сумок.

Журналістам Район.Культура про це розповіли у компанії.

Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води…
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди.

«Зараз ці слова Володимира Сосюри огортають тремтінням і болем душу кожного українця! Невже ми – вільні, щирі, миролюбні люди могли б уявити, що  у 2022 році  доведеться виборювати свою незалежність вкотре знову! Але це болісні  реалії сьогодення…Зараз кожен українець зрозумів, що насправді означає бути вільним, і як сильно він любить свою незамінну Батьківщину», – кажуть у компанії «Едельвіка».

Автори колекції пояснюють, що надихаючись силою духу наших нескорених воїнів захотіли закарбувати не лише в пам'яті, але й на полотні символи, що підносять всіх українців боротися за справедливість та можливість лишатися суверенною державою.

«Наша нова колекція – це втілення любові до рідної землі, навіть у «години негоди»! Ви беззаперечно закохаєтесь в ніжність бавовняних та віскозних тканин патріотичних сорочок, яскравість аксесуарів, а мотивуючі елементи нашої вишивки  окрилятимуть вас творити добро на цьому тернистому шляху до перемоги! Кожна вишивка – втілення гордості за незламну країну, а кольори збагатять теплом поранену душу співвітчизників», – пояснюють у «Едельвіці».

 Читайте також: Арнольд Шварценеггер носитиме вишиванку від луцького бренду Edelvika

Коментарі
22 Липня 2022, 16:17
Чому б таке і не зробити, на віоліті зокрема найчастіше купую, там багато колекціонерів, які підтримають один одного в цей непростий час.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024