Арт-Батальйон: у Музеї Корсаків провели майстер-клас із гончарства

21 Червня 2022, 16:39
Фото @msumk 929
Фото @msumk

У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків у рамках марафону «Арт-батальйон» Микола Шавула і Олександр Жаловага провели майстер-клас із гончарства.

Про це повідомили на сторінці музею у фейсбуці. Подія відбулася 20 червня.

«Отримуєш неймовірне захоплення та задоволення, розфарбовуючи власний глиняний «шедевр»! Дякуємо натхненнику та організатору Олександру Жаловазі за такі необхідні позитивні емоції!» — прокоментувала Леся Корсак, керівна партнерка МСУМКу.

Фото @msumk
Леся Корсак / Фото @msumk

Зверніть увагу, у зв‘язку з відкриттям Музею сучасного українського мистецтва Корсаків марафон «Арт-батальйон» змінює свій формат: відтепер заходи в межах проєкту відбуватимуться лише щосереди з 16:00 до 18:00

Нагадаємо, що в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків щодня проходять творчі зустрічі в рамках проєкту «Арт-Батальйон». Розпочала мистецький марафон мисткиня Олена БурдашПриєднатися до марафону можуть усі творчі особистості, яким є що сказати мовою мистецтва.

Слідкуйте за анонсами на нашому сайті та на телеграм-каналі Куди піти? / Афіша Район.Луцьк і Культура.

Читайте також: З мистецтвом до перемоги: як у Музеї Сучасного Українського Мистецтва Корсаків організували арт-батальйон

Фото @msumk
Фото @msumk

Про проєкт: Музей сучасного українського мистецтва Корсаків формує «Арт-батальйон» та започатковує мистецький марафон, який триватиме аж до нашої ПЕРЕМОГИ.

Відомо, що, окрім пізнавальної, естетичної, комунікативної та інших функцій, мистецтво має ще і компенсаторні та психотерапевтичні властивості, які поповнюють нестачу сил людини, дозволяють краще адаптуватися до складних умов навколишнього середовища та втішають. Тому МСУМК започатковує проєкт, який передбачає щоденні концерти, літературні зустрічі, вистави, перформанси, майстер-класи тощо.

Запрошуємо до лав «Арт-батальйону» музикантів, художників, поетів, філософів, літераторів та кожну творчу особистість, яким є що сказати мовою мистецтва.

А всі жителі та гості міста можуть стати як глядачами, так і учасниками цього проєкту. Також ми переконані, що, відвідуючи мистецькі заходи, ви можете не тільки розвинути свій естетичний інтелект, здобути новий досвід та сублімувати негативні емоції, а й відволіктися від проблем сьогодення і поповнити свої сили.

Керівниця проєкту — Анастасія Семенишина.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024