«Згорів автомобіль з речами», – Положинський та його підрозділ потребують допомоги

20 Червня 2022, 12:17
Олександр Положинський 2536
Олександр Положинський

Український музикант з Луцька Олександр Положинський, ексфронтмен гурту «Тартак», який зараз перебуває в лавах Збройних Сил України, просить допомогти йому та його підрозділу.

Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці. 

«Не хотів одразу про це писати, щоби завчасно не тривожити. Зі мною все гаразд, все гаразд із тими, хто виходив разом зі мною. Вийшли злагоджено та організовано, на виході ніхто з наших не постраждав.

«Але згорів автомобіль з речами. В мене та ще в багатьох хлопців згоріло все, в інших - лише частина речей. Добряче постраждала також наша техніка - автомобілі та генератори. Щось знищене, щось виведене із ладу, щось тримається з останніх сил.
Лишився лише з тим, що було на мені. Майже все, подароване вами на день народження, і купа інших приємних, важливих і корисних речей, на жаль, пішли попелом. Тому знову проситиму вас про підтримку і допомогу», — пише Олександр Положинський.

Якщо хтось із волонтерів готовий чимось поділитися — пишіть, будь ласка, в приват. Навчений попереднім досвідом спробую скласти списки того, що й кому потрібно, а отримане потім розподіляти згідно складених списків.

На своїх рахунках зберіг ще чимало надісланих вами раніше коштів, але їх усіх і близько не вистачить, щоби покрити зараз усі потреби - мої особисті та всього підрозділу. І, так, ми вже не на фронті, тому ви знаєте, хто перший в черзі. Ми собі потрошки, вірю, доберемо», — йдеться в дописі.

Приват: 5168742230647491

PayPal: [email protected]

Читайте також«Гати!»: Олександр Положинський присвятив пісню українським військовим

Згорілий автомобіль
Фото з допису Олександра Положинського

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024