Чотири ківерчанки перемогли у виставці-конкурсі про домашніх тварин

16 Червня 2022, 11:51
Нагородження ківерчанок ФОТО 358
Нагородження ківерчанок

Підбили підсумки обласної виставки-конкурсу «Барвистий світ домашніх улюбленців», організованої Волинським обласним еколого-натуралістичним центром. Чотири юні ківерчанки взяли участь та здобули нагороди.

Вручення нагород відбулося 14 червня у Волинському обласному еколого-натуралістичнім центрі. Про це інформує Ківерцівський центр позашкільної освіти у фейсбуці.

Захід проходив у форматі відеоконкурсу. Понад 100 учасників із 35 громад Волині надіслали на конкурс свої відеороботи. 

Вихованки гуртка «Любителі домашніх тварин» Ківерцівського центру позашкільної освіти представили на конкурс чотири відеороботи про своїх улюбленців, мешканців живого куточка. Журі високо оцінило творчі роботи ківерцівських юннатів, всі чотири роботи визнані переможцями конкурсу. 

Анастасія Ліпко, Аліна Коренга, Софія Можар, Марта Шлапак, вихованки гуртка «Любителі домашніх тварин» та їхні керівниці Тетяна Ісакова та Ірина Цибульська, відвідали урочисте нагородження переможців конкурсу.

Вручав нагороди заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт

Для дітей на території еколого-натуралістичного центру працював «Екопростір» із цікавими майстер-класами, науковими платформами, аквагримом, виставкою тварин, патріотичним флешмобом та фотозоною «З Україною в серці». 

Усіх присутніх організатори заходу частували запашним чаєм з трав, вирощених на навчально-дослідних ділянках, та солодощами. Панувала щира атмосфера добра, любові, милосердя, що вкрай важливо для нас всіх в умовах сьогодення. 

Читайте також: Фото природних явищ: дві фотографки з Ківерців перемогли в обласному етапі конкурсу

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром