«Save Mariupol»: художник з Нововолинська виставив на благодійний аукціон картину

09 Червня 2022, 14:56
Художник з Нововолинська виставив на благодійний аукціон картину 593
Художник з Нововолинська виставив на благодійний аукціон картину

Художник з Нововолинська виставив на благодійний аукціон картину з відомим гуртом Kalush Orchestra «Save Mariupol». Виручені кошти хлопець передасть на допомогу військовим ЗСУ.

Про це повідомляє Інтернет-видання Буг.

Павло Москаль навчався у Нововолинському ліцеї №5, з початку військових дій повернувся з Житомира до Нововолинська. Тут виникла ідея організувати благодійний аукціон картини, оскільки хлопець активно веде сторінку в інстаграмі.

Художник понад десять років займається малюванням та у постах дає поради творчим новачкам. Нещодавно однією з робіт Павла стала картина з відомим гуртом Kalush Orchestra «Save Mariupol», де зображено вокаліста Олега Псюка на фоні Маріуполя.

Читайте також: Мистецькі колективи Нововолинська завітали до військових

« Початкова ціна картини – 2000 гривень, мінімальний крок ставки — 200200 гривень, 80% будуть передані на допомогу ЗСУ, а 20% підуть на матеріали та таргет для наступного аукціону», – пише хлопець у своєму інстаграмі.

Станом на 8 червня останній переказ на лот уже сягнув – 4 200 гривень. Кінець аукціону 9 червня о 20:00, тоді охочі дізнаються про нового власника художнього виробу, а виручені кошти будуть надіслані на допомогу української армії.

Взяти участь в аукціони можна у коментарях посту в інстаграмі Павла.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024