У Луцьку виступить рівненський гурт «OT VINTA» на підтримку ЗСУ

08 Червня 2022, 18:24
«OT VINTA» 1056
«OT VINTA»

У центрі Луцька в рамках музично-благодійного проєкту від Волонтерського штабу гуманітарної допомоги «Ангар» відбудеться розмова з рівненським музикантом Юрієм Журавлем, а потім він разом зі гуртом «OT VINTA» проведе благодійний концерт.

Про це журналістів Район.Культура повідомили організатори.

Подія пройде 10 червня на перетині вулиць Лесі Українки та Кривий Вал. Початок о 18:30. 

Збиратимуть кошти на закупівлю 500 турнікетів.

У випадку повітряної тривоги концерт буде призупинено.

Читайте також: Музикант Kalush Orchestra зіграв на гітарі у центрі Луцька

Читайте також: Карикатури як спротив: російські окупанти на ілюстраціях Юрія Журавля

Довідково: Юрій Журавель — український музикант з Рівного, лідер та вокаліст гурту «OT VINTA!», засновник музичного напряму «украбілі», художник, аніматор, громадський діяч, актор і сценарист. Малює карикатури та шаржі, які стають частиною масової культури й навіть культовими. У 2019 році Юрій написав, проілюстрував та видав книжку про героїв України різних часів — «Знай наших» (загалом в книзі 59 персонажів, 118 ілюстрацій Юрія Журавля). Спільно гуртом «OT VINTA!» започаткували акцію «Гітара для солдата», збираючи по всій країні гітари, які потім передавалися в АТО.

Волонтерський центр допомоги ЗСУ «АНГАР» створили завдяки спільним зусиллям Волинського обласного благодійного фонду «Співдружність-Волинь» (директорка Ольга Валянік), ГО «Творче об’єднання «Гармидер» (директорка Руслана Порицька) та мистецького об‘єднання «Стендаль» (директорка Елла Яцута). Центр надає всебічну волонтерську допомогу військовим Збройних Сил України, бійцям тероборони, а також цивільним, які постраждали від війни з росією.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024