Арнольд Шварценеггер носитиме вишиванку від луцького бренду Edelvika

06 Червня 2022, 14:55
Фото: Vlad Kabanets 2551
Фото: Vlad Kabanets

Американському актору і політику, колишньому бодібілдеру Арнольду Шварценеггеру подарували вишиванку від відомого луцького етнобренду Edelvika.

Журналістів Район.Культура повідомили про це в компанії.

«Вишиваний настрій для легенди! Дякую за вибір! Ми горді, що саме з Волині поїхала вишиванка для найсильнішого і неперевершеного!» — прокоментувала Оксана Антонюк, директорка з економіки ПрАТ «Едельвіка».

Вишиту сорочку Арнольду подарував Влад Кабанець, уродженець Бучі, який саме працював з легендою голлівудського кіно в його новому серіалі. 

Влад розповів, що виріб від волинського етнобренду обрав сам. Він поділився, найдужче йому до вподоби білі вишиванки і вирішив подібну подарувати американському актору. Каже, що вишиванка від луцької «Едельвіки» здалася йому якісною і приємною на дотик, і хоче придбати собі таку ж. 

Арнольду Шварценеггеру, за словами Влада, сорочка волинського виробництва теж сподобалася. 

«Як мені пізніше написав мені його асистент, Арнольд її довго розглядав і вона йому «зайшла», — написав Влад Кабанець Оксані Антонюк.

Додамо, що вишиванка, подарована Арнольду Шварценеггеру, — з льону. Влад Кабанець розповів, що актор взяв до рук вишивану сорочку і відразу ж сам сказав, що це льон.

«Так що розуміється», — каже Влад Кабанець.

Нагадаємо, канадська модель, письменниця та дієтологиня Мей Маск з’явилася в ефірі в українській вишиванці від луцького бренду Edelvika.

Читайте такожМей Маск презентувала вишиванку від волинського етнобренду Edelvika

Скріншот зі сторінки Влада
Скріншот зі сторінки Влада

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024