Гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» презентував щемливу пісню про війну

28 Травня 2022, 10:38
Гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» презентував щемливу пісню про війну 3725
Гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» презентував щемливу пісню про війну

Український гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» презентував нову пісню «24/02» про війну. Прем'єра відбулася 27 травня.

Відео опублікували на офіційному ютуб-каналі гурту. 

Режисером кліпу на трек «24/02» став Артем Григорян, співрежисером – Сергій Танчинець.

Читайте також: «Вільні люди»: у Луцьку співали БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

«На початку відео ми бачимо обстріли і руйнування, які завдає нам ворог. Ми бачимо біль та горе, які ми з вами пережили за останні три місяці… Але, годинник, стрілки якого йдуть у зворотній бік, намагається «відмінити» події які завдають нам болю щодня! Зруйновані будівлі у Харкові, Маріуполі, Ірпені та інших містах, по цеглинах складаються до свого первинного стану. Нам би дуже хотілось, аби усього цього з нами ніколи не відбувалось! Проте, наступний кадр не дає втекти від жорстокої реальності і прямо каже: «Як би нас не боліло, як не горіла б душа, до славної Перемоги нам дорога одна». Шлях до свободи України єдиний – зі зброєю в руках виборювати нашу Державність і Незалежність! Друга частина відеороботи «24/02» говорить тільки одне: віра в ЗСУ – шлях до Перемоги!» — йдеться в описі під відео.

«Ми знаємо, як було «до» 24 лютого. У кожного з нас кипіло своє життя: з мріями та планами на майбутнє. І вже знаємо, яке воно – «після»… Життя змінилося назавжди. Та незважаючи ні на що, ми віримо у ЗСУ і точно знаємо, що після нашої Перемоги, буде міцна, вільна та Незалежна Держава», – поділився Сергій Танчинець.

Читайте також: В Ужгороді гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» виступив на підтримку захисників України

Довідково: «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» — український рок-гурт, що розпочав свою діяльність у закарпатському місті Мукачево у 1999 році. Склад гурту змінювався, його лідером і вокалістом є Сергій Танчинець. У репертуарі гурту переважна більшість пісень українською.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39