У Луцьку навчатимуть декорувати футболки та шопери в техніці шиборі

27 Травня 2022, 09:17
У Луцьку навчатимуть декорувати футболки та шопери в техніці шиборі 672
У Луцьку навчатимуть декорувати футболки та шопери в техніці шиборі

У рамках марафону «Арт-батальйон» в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбудеться майстер-клас із декорування футболок та шоперів у техніці вузликового фарбування (шиборі) від художниці, викладачки кафедри художнього текстилю ЛНАМ — Анни Попової.

Про це повідомили на сторінці музею в фейсбуці.

Організатори зазначають, що потрібно взяти зі собою власні бавовняні футболки або шопери для декорування.

Захід відбудеться в п'ятницю, 27 травня, о 15:00 у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків (місто Луцьк, вул. Карбишева, 1, КРЦ «Адреналін Сіті»).

Вхід вільний.

Нагадаємо, що в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків щодня проходять творчі зустрічі в рамках проєкту «Арт-Батальйон». Розпочала мистецький марафон мисткиня Олена БурдашПриєднатися до марафону можуть усі творчі особистості, яким є що сказати мовою мистецтва.

Слідкуйте за анонсами на нашому сайті та на телеграм-каналі Куди піти? / Афіша Район.Луцьк і Культура.

Читайте також: З мистецтвом до перемоги: як у Музеї Сучасного Українського Мистецтва Корсаків організували арт-батальйон

Про проєкт: Музей сучасного українського мистецтва Корсаків формує «Арт-батальйон» та започатковує мистецький марафон, який триватиме аж до нашої ПЕРЕМОГИ.

Відомо, що, окрім пізнавальної, естетичної, комунікативної та інших функцій, мистецтво має ще і компенсаторні та психотерапевтичні властивості, які поповнюють нестачу сил людини, дозволяють краще адаптуватися до складних умов навколишнього середовища та втішають. Тому МСУМК започатковує проєкт, який передбачає щоденні концерти, літературні зустрічі, вистави, перформанси, майстер-класи тощо.

Запрошуємо до лав «Арт-батальйону» музикантів, художників, поетів, філософів, літераторів та кожну творчу особистість, яким є що сказати мовою мистецтва.

А всі жителі та гості міста можуть стати як глядачами, так і учасниками цього проєкту. Також ми переконані, що, відвідуючи мистецькі заходи, ви можете не тільки розвинути свій естетичний інтелект, здобути новий досвід та сублімувати негативні емоції, а й відволіктися від проблем сьогодення і поповнити свої сили.

Запрошуємо щодня із 15:00 до 17:00 у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків, місто  Луцьк, Карбишева, 1.

Керівниця проєкту — Анастасія Семенишина.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024