У Мукачеві представлять благодійну виставу «Ікар»

25 Травня 2022, 11:34
Ікар - Олександр Заїка / Фото: @teatralnayabirzha 730
Ікар - Олександр Заїка / Фото: @teatralnayabirzha

У Мукачеві незалежний проект «Театральна біржа» (Київ) представить виставу — міфологічний фарс за твором Юстінаса Марцинкявічуса «Ікар». Частину виручених коштів передадуть для ЗСУ.

Про це повідомила Мукачівська міська рада.

Подія відбудеться 25 травня о 18:00 у Мукачівському драматичному театрі.

Художній керівник — народний артист України Лев Сомов. Режисерка-постановниця, авторка сценічного простору та пластичного рішення — Валерія Демченко.

«Люди завжди спрямовували свій погляд у небо; з давніх-давен мріяли літати. Але люди не можуть літати, тому більшість, яка це усвідомила, намагається зацькувати, образити, навіть вбити тих, хто пробує побороти тяжіння землі… Диваки, які вміють по-справжньому любити, розуміють, що таке політ і навіть відчувають крила за спиною. Але як багато тих, хто із заздрості, нікчемності, сірості намагаються ці крила зламати.

Ікар — символ любові і стрімкого польоту людської душі до незвіданого, надприродного, де відкриваються світи до щастя. А, може, і зовсім немає потреби літати?...

«Ікар» — вистава окрилених людей і... для окрилених людей. Творці і актори вистави вірять, що світ потребує окрилених людей», — йдеться в дописі про твір.

50 % отриманих коштів від продажу квитків на вистави, які проходять на сцені Мукачівського драматичного театру передається 128 окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді. 

З питань придбання квитків звертатися за телефоном: 095 145 67 35.

Читайте такожУ Мукачеві виступила українська акторка Ада Роговцева

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024