Матір студента Острозької академії, що став «очима» Азовсталі, розповіла про сина у соцмережі

25 Травня 2022, 10:19
Мати фотографа з «Азовсталі» розповіла про сина у соцмережі 621
Мати фотографа з «Азовсталі» розповіла про сина у соцмережі

Мати фотографа з «Азовсталі», студента Острозької академії Дмитра Козацького, який є автором фотографій «азовців», що облетіли весь світ, розповіла про свого сина у соцмережах.

Ірина Юрченко написала пост у фейсбуці та закликала знайомих сина написати про нього кілька слів, аби розвінчати міфи, які навколо нього намагається створити російська пропаганда. 

«Це мій СИН, Дімка, романтик, філософ, фотограф… військовий полку «Азов». російське телебачення дуже намагається з нього «зліпити» нeoнацucтa. Я розумію їх ціль – облити брудом, знецінити, деморалізувати ЙОГО як Людину, як Патріота, як Українця! Який обожнює свою сім’ю, родину, друзів, побратимів, свою землю, свою Україну», – пише матір бійця. 

Нагадаємо, Дмитро Козацький –  український фотограф, військовослужбовець, старший солдат, боєць полку «Азов», а також студент Острозької академії. Саме він публікував світлини поранених українських вояків з Азовсталі, які вразили світ. А також заспівав фрагмент пісні Stefania на Азовсталі після перемоги України на Євробаченні.

Читайте також: Фото з Азовсталі, яке облетіло світ, зробив студент Острозької академії

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024