Мирослав Слабошпицький стане режисером фільму «Тигри», де гратиме Александр Скашґорд

16 Травня 2022, 14:05
Мирослав Слабошпицький / Фото Наталі Кравчук 1233
Мирослав Слабошпицький / Фото Наталі Кравчук

Український режисер Мирослав Слабошпицький екранізує роман «Тигр» американсько-канадійського письменника Джона Вайлланта про захист тигрів від браконьєрів. 

Про це повідомляє видання Deadline, — пише Суспільне Культура.

Стрічка розповідатиме про групу чоловіків, які працюють над захистом тигрів, що перебувають під загрозою зникнення через браконьєрів.

Головного героя, лідера групи, якому треба знайти та знищити тигра, що вбив браконьєра під час самозахисту, гратиме шведський актор, лауреат премій «Золотий глобус» та «Еммі» Александр Скашґод. Крім того, до команди долучиться Дейн Де Гаан, американський актор, відомий за ролями у фільмах «Убий своїх коханих» та «Валеріан та місто тисячі планет».

Компанії Protozoa Даррена Аронофскі та Plan B Бреда Пітта й Діда Гарднера спродюсують стрічку. 

«Я дуже радий знімати цей фільм, і я вражений командою, яка зібралась для роботи над ним. Я працював над історією «Тигра» дуже довго, і шанс побачити її реалізацію — це мрія, яка здійснилася. Даррен — продюсер з неповторним смаком і талантом, а Александр і Дейн — зірки, які трапляються лише раз у житті. Я не можу уявити кращої чи більш геніальної групи людей як колег», — сказав Слабошпицький.

Читайте такожІсторичний фільм волинянина про Довбуша вийде в український прокат після Перемоги

Александр Скашґод і Дейн Де Гаан / Фото: deadline.com
Александр Скашґод і Дейн Де Гаан / Фото: deadline.com

«Як продюсер я вже давно хотів зробити дві речі: перша — зробити цей фільм, а друга — попрацювати з блискучим автором, яким є Мирослав Слабошпицький. Я справді радий брати участь у проєкті, який дозволить мені зробити обидві, і не можу дочекатися, щоб представити цю історію світу», — відзначив Даррен Аронофскі.

Довідково: Мирослав Слабошпицький — український режисер, найбільш відомий за стрічкою «Плем’я». Син письменника Михайла Слабошпицького, ініціатора літературної премії Івана Корсака.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024