Діти-переселенці з вчителями Іваничівщини відвідали фестиваль «Волинська Голландія»

16 Травня 2022, 09:24
Діти-переселенці з вчителями Поромівської громади відвідали фестиваль «Волинська Голландія» 519
Діти-переселенці з вчителями Поромівської громади відвідали фестиваль «Волинська Голландія»

Діти-переселенці Поромівської громади разом з вчителями Бужанківського ліцею відвідали масштабний фестиваль «Волинська Голландія».

Подія відбулася 2 травня. Про це йдеться на сайті БУГ.

Староста Бужанківського старостинського округу Юрій Шулякевич зазначив, що екскурсію для діток організував колектив навчального закладу, аби подарувати малечі позитивні емоції та приємні спогади.

Читайте також: 

Діти разом з сім’єю були змушені покинути свої домівки у Харкові та Запоріжжі. Тому безплатно оселились на території Поромівської громади, де їх гостинно зустріли мешканці.

Як розповіла директор Бужанківського ліцею Світлана Василюк, для малечі надалі організовують різноманітні заходи та екскурсії, вони уже відвідали найвищу гойдалку, музей краєзнавця Миколи Корзонюка, екопарк «Аміла» та фестиваль «Волинська Голландія».

Переселенці мали можливість погодувати тваринок у контактному зоопарку на території фестивалю, зробити яскраві знімки на квіткових фотозонах та покататись на атракціонах. Також дорогою до незабутніх вражень, вчителі розповідали історію Волині та читали поезії Лесі Українки.

Фоторепортаж одного з днів проведення фестивалю та незабутнього відпочинку дітей на території Волині.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39