«День пам’яті та надії»: на Іваничівщині відбувся благодійний концерт

10 Травня 2022, 15:34
«День пам’яті та надії»: у селі Петрове відбувся благодійний концерт 512
«День пам’яті та надії»: у селі Петрове відбувся благодійний концерт

У селі Петрове Поромівської громади з нагоди Дня Матері та Дня пам’яті і примирення провели благодійний концерт.

Подія відбулася 8 травня. Про це повідомляє кореспондентка Район.Іваничі.

Концерт провели в місцевому Будинку культури. Мета заходу: збір коштів для потреб ЗСУ. Благодійні внески не фіксовані, тож кожен глядач зміг надати посильну йому допомогу.

Читайте також: На Іваничівщині вшанували пам'ять борців за Україну в роки Другої світової війни

До організації долучилися бібліотекарка та вчителька села Поромів – Наталія Бабійчук та Світлана Калюга. Участь брали небайдужі жителі села Петрове, зокрема діти та завклубу – Людмила Дубницька. Підтримала ініціативу і директорка будинку культури –  Наталія Анікієнко.

Святкова програма почалася із Державного Гімну України, який заспівали юні артисти. Звучали українські народні пісні та вірші.

«Готувалися давно. Почалася війна – ми взялися за відповідний репертуар. У нас є й багато веселих та жартівливих пісень, проте всі ми розуміємо, що зараз вони не на часі...», – поділилася Наталія Анікієнко.

Жертв нацизму та загиблих від рук рашистських загарбників вшанували хвилиною мовчання. З промовою виступила довгожителька села Петрове.

«Прикро, звичайно, що сьогодні не був повний зал, адже в нашому селі дуже активні люди. Проте, будемо планувати ще концерти. Можливо, нашу ініціативу підхоплять і у більших селах, таких як Бужанка чи Стара Лішня», – додала директорка будинку культури.

Загалом на заході зібрали 4,5 тисячі гривень. Всі кошти передадуть на потреби Збройних Сил України.

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024
14.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром