У Камені-Каширському для дітей переселенців провели майстер-класи

08 Травня 2022, 10:14
Майстер-клас для дітей переселенців 428
Майстер-клас для дітей переселенців

У ліцеї №2 міста Каменя-Каширського організували акцію, щоб відволікти діток, тимчасово переміщених до громади, від воєнних реалій.

Про це повідомляє на своїй сторінці у фейсбуці освітній заклад, — інформує Район.Камінь-Каширський.

Захід провели з метою розрадити, допомогти і навіть – розвеселити дітей, які переїхали у Камінь-Каширський, втікаючи від війни, і продовжують навчання у місцевих закладах освіти.

«З нагоди Великодніх свят у навчальному закладі зібралися не тільки дітки цієї категорії, але й їхні рідні, нові вчителі та однокласники. Усі мали змогу познайомитися і поспілкуватися. Учні обирали собі забавки до душі. Різноманітні артлокації вабили своїми цікавинками», – йдеться у дописі. 

Читайте також: Школярка з Камінь-Каширщини перемогла у Всеукраїнському конкурсі

Зокрема розповідають, що діти прикрашали обличчя та руки веселими смайликами або ж патріотичними варіантами боді-арту. Виготовляли ляльки-мотанки у вигляді янголів.

«Цікаво, що деякі ліцеїсти спеціально робили їх, аби подарувати новим однокласникам», – зауважують на сторінці ліцею.

 Читайте також: У Камені-Каширському ініціюють перехід храму до ПЦУ

«Не менш цікавою була для діток і руханка. Вони активно включилися у процес. На своєрідний флешмоб перетворилося спільне виконання пісні «Ой у лузі червона калина». Ще одним приємним бонусом свята стали великодні подарунки – іграшки та солодощі», – розповідається у дописі.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024