У Володимирі для переселенців провели експрес-урок української мови

05 Травня 2022, 15:23
У Володимирі для переселенців провели експрес-урок української мови 548
У Володимирі для переселенців провели експрес-урок української мови

У Володимирі працівники центру професійного розвитку педагогічних працівників 3 травня  провели експрес-урок з української мови.

Урок на тему: «Походження української мови, вражаючі факти її виникнення, фонетичні особливості» провели в партнерстві з педагогами Володимир-Волинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Надією Оліферук та Тетяною Толочко, інформують на офіційній сторінці громади у фейсбуці.  

Про важливість володіння українською мовою розповіла консультантка центру Жанна Базь, продемонструвала фотоколаж, що подарував приємні емоції присутнім, які так необхідні всім у час війни. Походження української мови, вражальні факти її виникнення висвітлила Тетяна Толочко. 

Надія Оліферук ознайомила присутніх з  фонетичними особливостями вимови звуків та навчала правильно і вишукано розмовляти рідною українською мовою. Вона зазначила, що мова – це дзеркало душі, її перлина, той неоціненний скарб, без якого людина не може прожити.

Експрес-урок з української мови, який організував ЦПРПП, адаптований до умов сьогодення, спрямований для заспокоєння і підтримку присутніх та удосконалення набутих знань.

Читайте також: 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024