«Океан Ельзи» презентував відео з Харкова для Венеційської бієнале

30 Квітня 2022, 15:32
Океан Ельзи / youtube.com 1585
Океан Ельзи / youtube.com

Гурт «Океан Ельзи» презентував відео на спеціальну версію пісні «Обійми», яке представлять на одній із провідних мистецьких виставок в Італії. Зйомки проходили у напівзруйнованій будівлі Палацу праці в Харкові.

Відео покажуть на відкритті українського павільйону на Венеційській бієнале-2022 під назвою «Це Україна: захищаючи свободу», повідомляє пресслужба гурту, — пише Суспільне.

Читайте також: «Океан Ельзи» присвятив пісню захисникам Маріуполя

Зйомки відбулися 14 квітня під час візиту Святослава Вакарчука у Харків: на подвір'ї напівзруйнованого внаслідок обстрілу окупантами Палацу праці лідер «Океану Ельзи» заграв разом з музикантами «Akustikos art group».

«Цей будинок 1916 року вистояв у дві світові війни та зазнав значних руйнувань під час російського вторгнення в Україну у 2022 році», — сказано у повідомленні.

Нагадаємо, що Україну на Венеційській Бієнале-2022 представляє митець з Харкова Павло Маков

Читайте також: «Драма життя набагато важча й сильніша за будь-яке мистецтво у світі», – Павло Маков 

Довідково: Океан Ельзи — український рок-гурт, створений 12 жовтня 1994 року у Львові. Лідером та вокалістом гурту є Святослав Вакарчук. Публіка та критики неодноразово визнавали «Океан Ельзи» найкращим рок-гуртом та найкращим концертним гуртом пострадянських країн та Східної Європи. 

Святослав Вакарчук — український музикант, лідер гурту «Океан Ельзи», громадський діяч, колишній голова партії «Голос», композитор, автор пісень, лейтенант ЗСУ. Уродженець міста Мукачева.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39