Майстер-рекордсмен з Володимира презентував новий витвір із яєчної шкаралупи

23 Квітня 2022, 14:22
Анатолій Бойко 595
Анатолій Бойко

Тричі рекордсмен Книги рекордів Гіннеса, майстер з виготовлення унікальних витворів мистецтва з яєчної шкаралупи Анатолій Бойко презентував нову роботу.

Як зазначає майстер, ідея виготовити композицію, яка поєднуватиме шкаралупу семи різних пташиних яєць, у нього виникла ще минулого року. Всього процес виготовлення зайняв близько пів року, розповідають на сторінці громади у фейсбуці.

Для цієї композиції Анатолій уперше кував металом страусине яйце. Основа композиції – це яйце страуса нанду, відкривши яке натрапляєш на яйце страуса ему, далі йде гусине, качине, велике куряче, яйце молодої курки і перепелине, а в ньому – камінець бурштину.

У майстерні пана Анатолія нині майже щодня нові відвідувачі з числа внутрішньо переміщених осіб, які приходять на екскурсію. Тож у книзі відгуків з’являється усе більше дописів від жителів Харкова, Києва та інших міст України. Їм майстер охоче демонструє свої останні роботи, які зробив уже під час війни – чудернацькі завитки з яєчної шкаралупи, які крутив, як зазначає Анатолій Бойко, з усією злістю до окупантів та композицію-оберіг з гербом та картою України.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024
Афіша