У Ковелі відбувся майстер-клас з декорування пасхальної здоби

23 Квітня 2022, 11:24
У Ковелі відбувся майстер-клас з декорування пасхальної здоби 701
У Ковелі відбувся майстер-клас з декорування пасхальної здоби

У Ковелі учасники клубу спілкування та дозвілля навчались декорувати пасхальну здобу.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Цього року через війну Великдень буде трохи іншим. Разом з тим, велике християнське свято – ще одна нагода допомогти тим, у кого немає змоги спокійно зустріти його вдома.

У Ковелі освітяни організували майстер-клас для людей, які змушені були покинути свої оселі. Цього разу на засіданні клубу спілкування та дозвілля взялись всі разом прикрашати паски.

Нині існує безліч рецептів не тільки самої випічки, а й глазурі, якою її декорують. Традиційна паска в умілих руках може стати повноцінним вишуканим десертом.

У ліцеї №3 імені Лесі Українки на кожного учасника уже чекала великодня здоба, яку заздалегідь спекли працівники закладу. Залишалося виконати найприємніше – творчу роботу.

Для оформлення використовували цукати, декоративну посипку, фігурки. І як результат — кожна пасочка стала авторською. І тепер вона прикрашатиме святковий стіл на Великдень.

«Ми хотіли додати святкового настрою гостям нашої громади. Щоб вони згадали ті мирні часи, коли готувалися до Великодня у себе вдома. Люди трошки відволіклися. І ми вважаємо, що це є основною метою нашого заходу», – діляться своїм задумом організатори творчої майстерні.

Читайте також:  У Ковелі організовують клуб спілкування та дозвілля для переселенців

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром