«FREE»: Florence + the Machine присвятили українцям кліп на нову пісню

22 Квітня 2022, 12:07
Білл Наї та Флоренс Велч / Скріншот із відео 1349
Білл Наї та Флоренс Велч / Скріншот із відео

Британський гурт «Florence + the Machine» презентував нову пісню «FREE», кліп на яку присвятили українцям. Кліп зняли восени 2021 року в Києві. Прем'єра відбулася 21 квітня. 

Про реліз повідомили на сторінці гурту в твіттері.

Як зазначає Суспільне, на відео можна впізнати Київський крематорій та корпус Київського національного університету. Режисеркою відео стала Отем де Вайлд, яка знімала попередні два кліпи гурту на композиції з альбому Dance Fever, і всі в Україні. Зйомками займалася київська студія Radioaktive Film.

«Від щирого серця ми представляємо вам «FREE». Передаємо любов і солідарність нашій хоробрій українській команді та друзям», — написала режисерка кліпу Отем де Вайлд на своїй сторінці в інстаграмі.

У кліпі головні герої, британський актор Білл Наї та співачка Флоренс Велч, сидять на фоні петриківського розпису, який виконала художниця Катерина Коновалова. У фінальній сцені вони вдвох стоять навпроти модерністського крематорію Авраама Мілецького на Байковому кладовищі.

Білл Наї та Флоренс Велч / Скріншот із відео
Білл Наї та Флоренс Велч / Скріншот із відео

У фінальних титрах відео Florence + The Machine та знімальна група висловили підтримку українському народу.

«Присвячено духу, креативності та наполегливості наших хоробрих українських друзів. Кліп було знято в листопаді 2021 року українськими кліпмейкерами та митцями, чию осяяну свободу неможливо загасити», — Florence + The Machine.

Скріншот із відео
Скріншот із відео

Скріншот із відео
Скріншот із відео

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Autumn de Wilde (@autumndewilde)

Це вже третій кліп Florence + The Machine, знятий в Києві, що вийшов за останні два місяці. Так, 23 лютого вийшло відео на пісню King, а 8 березня – на трек Heaven Is Here.

Нагадаємо, що співачка Флоренс Велч не вперше підтримує Україну. Раніше вона розповіла, що українські танцівниці, які брали участь у зйомці кліпу «Heaven is here», перебувають у бомбосховищі, ховаючись від російської агресії, а також закликала пожертвувати кошти, щоб допомогти українцям.  

Читайте також: 

«Твоя сила»: Біллі Айліш присвятила пісню українцям

Maneskin зі сцени фестивалю послали путіна та заспівали на підтримку України

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024