Рівненські стендапери зібрали 46 тисяч гривень на потреби військових

19 Квітня 2022, 14:30
Рівненські стендапери зібрали 46 тисяч гривень на потреби військових 862
Рівненські стендапери зібрали 46 тисяч гривень на потреби військових

Рівненські коміки під час благодійних стендапів зібрали 46 тисяч гривень на потреби військових.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Рівненської обласної державної адміністрації.

Рівненський стендап-клуб «Standup West Rivne» щовечора, починаючи з 27 березня, проводить гумористичні вечори під назвою «Розгрузка». Його учасники збираються і обговорюють найактуальніші новини, надаючи їм комічного характеру.

«Вхід на наші заходи — вільний, але вітаються благодійні внески. Усі кошти ми передаємо на потреби військових. Загалом вже зібрано 46 тисяч гривень», — поділився організатор комедійних вечорів «Розгрузка» Володимир Євчук.

«Найпродуктивнішим був перший день, адже сума внесків тоді сягнула 8500 гривень. Зазвичай за вечір виходить від 1000 до 2000 гривень. Але якщо гості стендапів перестануть нести кошти, то ми точно не припинимо організовувати такі вечори. Адже перед собою ми ставили як ціль допомогти військовим, так і підняти людям настрій в цей нелегкий час. До нас на заходи приходять не лише рівняни, а й переселенці. І це дуже тішить», — розповідає Володимир Євчук.

Він додає, що ідея проводити «Розгрузки» виникла неспроста: кум Володимира — військовий, і з перших днів обороняв кордони Київщини. Тоді в українських бійців виникла потреба у касках та бронежилетах. Спочатку рідні та близькі закривали фінансові потреби своїми силами, а потім Вова Євчук спробував організовувати стендап-вечори.

Ідея виявилася успішною. Днями до рівненських коміків завітав і учасник «Мамахохотала Шоу» Юрій Громовий.

Читайте також: 

У Рівному Олег Собчук, лідер гурту «СКАЙ», виступив для захисників України

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024