Maneskin зі сцени фестивалю послали путіна та заспівали на підтримку України

19 Квітня 2022, 13:22
Даміано Давід / Фото: Getty Images 2492
Даміано Давід / Фото: Getty Images

Італійський гурт Мåneskin, переможець Євробачення-2021, виступив на музичному фестивалі Coachella, де зі сцени послав путіна в напрямку російського корабля та розповів про російську агресію в Україні.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

На фестивалі музиканти виконали пісню «Gasoline», текст якої присвячений подіям в Україні. 

Читайте також: Måneskin записав відео на підтримку України і закликав інших не мовчати

Фронтмен колективу Даміано Давид виголосив зі сцени потужну промову про бомбардування українських міст і послав президента росії володимира путіна вслід за російським кораблем.

Як інформує Апостроф, перед виступом Даміано звернувся до глядачів та процитував слова голлівудського актора Чарлі Чапліна, а завершив свою промову музикант словами: «Вільна Україна! Fuck Putin». 

«Нам весело. Нікому з нас не треба думати, чи прокинуся я вранці. Скільки бомб упаде на моє місто. Перш ніж ми почнемо грати пісню, хочу звернутися до вас із промовою Чарлі Чапліна, яка була в одному з його великих фільмів: «Тим, хто мене чують, говорю – не впадайте у відчай. Свобода, яку вони забирають у людей, людям повернеться. І доки люди вмирають, свобода ніколи не загине! Не підкоряйтеся тим чудовиськам – машинізованим людям, із машинним розумом та серцем. Ви не машина, ви не худоба! Ви – люди! Ви можете зробити це життя вільним і красивим, зробити це життя прекрасною пригодою! Використаймо цю силу – давайте всі об'єднаємося! Вільна Україна! путін, йди нах*й!» — сказав Даміано Давід.

Читайте також: Гурт-переможець «Євробачення-2021» Måneskin відмовився виступати в росії

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39