В Музеї Корсаків провели майстер-клас з гончарства

12 Квітня 2022, 15:58
Майстерка з гончарства в МСУМК ФОТО 919
Майстерка з гончарства в МСУМК

У Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків у рамках марафону «Арт-батальйон» Олександр Жаловага показав майстер-клас із гончарства.

Про це повідомили на сторінці музею.

Захід відвідали усі охочі спробувати себе у гончарному ремеслі – ліпили Луцький замок, янголів, тварин, посуд, патріотичні символи. Ліплення з глини – це справжня арт-терапія, яка як і будь-яке інше мистецтво допомагає пережити складні часи. 

Нагадаємо, що в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків щодня проходять творчі зустрічі в рамках проєкту «Арт-Батальйон». Розпочала мистецький марафон мисткиня Олена БурдашПриєднатися до марафону можуть усі творчі особистості, яким є що сказати мовою мистецтва.

Слідкуйте за анонсами на нашому сайті та на сторінці музею

Читайте також: З мистецтвом до перемоги: як у Музеї Сучасного Українського Мистецтва Корсаків організували арт-батальйон

У Музеї Корсаків уже відбулися зустрічі із письменником Миколою Мартинюком, співачкою Галиною Конах, письменницею Ольгою Ляснюк, пісняркою Ніною Ігнатовою, художницею Анастасією Малімон, живописицею Наталією Кумановською, поеткою Тетяною Регешук, пісняркою Марією Дорощук, колективом мистецького об‘єднання «Драбина», митцями Олександром Жаловагою та Денисом ТимошенкомДмитром Гілітухою, який організував китайську чайну церемонію, співачкою Інною Шковелюкартистами театру-студії «Коло Лесі», художником Олександром Опарієм, поеткою Тетяною Власовою.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром