У Музеї Корсаків читатиме свої вірші поетка Тетяна Власова

10 Квітня 2022, 10:15
Тетяна Власова 778
Тетяна Власова

У Музеї Корсаків у рамках проєкту «Арт-батальйон» відбудеться поетичне читання від відомої української поетки, піснярки, громадської діячки, солістки рок-гурту «VLASHA» — Тетяни Власової.

Про це повідомили на Facebook-сторінці музею.

Захід відбудеться у неділю, 10 квітня, о 15:00 у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків (місто Луцьк, вул. Карбишева, 1, КРЦ «Адреналін Сіті»).

Вхід вільний.

Читайте також: 

«Квартирник у Тані Власової»: поетка з Луцька провела літературний вечір

Нагадаємо, що в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків щодня проходять творчі зустрічі в рамках проєкту «Арт-Батальйон». Розпочала мистецький марафон мисткиня Олена Бурдаш. Слідкуйте за анонсами на нашому сайті та на сторінці музеюПриєднатися до марафону можуть усі творчі особистості, яким є що сказати мовою мистецтва.

У Музеї Корсаків уже відбулися зустрічі із письменником Миколою Мартинюком, співачкою Галиною Конах, письменницею Ольгою Ляснюк, пісняркою Ніною Ігнатовою, художницею Анастасією Малімон, живописицею Наталією Кумановською, поеткою Тетяною Регешук, пісняркою Марією Дорощук, колективом мистецького об‘єднання «Драбина», митцями Олександром Жаловагою та Денисом ТимошенкомДмитром Гілітухою, який організував китайську чайну церемонію, співачкою Інною Шковелюкартистами театру-студії «Коло Лесі».

Про проєкт: Музей сучасного українського мистецтва Корсаків формує «Арт-батальйон» та започатковує мистецький марафон, який триватиме аж до нашої ПЕРЕМОГИ.

Відомо, що, окрім пізнавальної, естетичної, комунікативної та інших функцій, мистецтво має ще і компенсаторні та психотерапевтичні властивості, які поповнюють нестачу сил людини, дозволяють краще адаптуватися до складних умов навколишнього середовища та втішають. Тому МСУМК започатковує проєкт, який передбачає щоденні концерти, літературні зустрічі, вистави, перформанси, майстер-класи тощо.

Запрошуємо до лав «Арт-батальйону» музикантів, художників, поетів, філософів, літераторів та кожну творчу особистість, яким є що сказати мовою мистецтва.

А всі жителі та гості міста можуть стати як глядачами, так і учасниками цього проєкту. Також ми переконанні, що, відвідуючи мистецькі заходи, ви можете не тільки розвинути свій естетичний інтелект, здобути новий досвід та сублімувати негативні емоції, а й відволіктися від проблем сьогодення і поповнити свої сили.

Запрошуємо щодня із 15:00 до 17:00 у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків, місто  Луцьк, Карбишева, 1.

Керівниця проєкту — Анастасія Семенишина.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024