У Дубні переселенці відвідали історико-культурний заповідник

10 Квітня 2022, 10:37
У Дубні переселенці відвідали історико-культурний заповідник 669
У Дубні переселенці відвідали історико-культурний заповідник

У свято Благовіщення, 7 квітня, сім’ї з дітьми, які прибули з міст, що зазнали значних руйнувань внаслідок військових дій, ознайомилися з історичною та культурною спадщиною міста Дубно. Організували захід та супровід працівники Дубенського міського центру соціальних служб.

Про це повідомили на сторінці Дубно влада онлайн у фейсбуці.

«Діти та дорослі мали змогу доторкнутися глибин історії, пізнати велич міста, яке загартувало та укріпило дух на віки. Сподіваємось, що мандруючи віковою бруківкою, розглядаючи історичні пам'ятки, наші гості хоча б на певний час відірватися від думок про війну і почувалися в безпеці. Усі присутні були задоволенні культурологічним заходом, адже відчули зв’язок з багатьма поколіннями людей, що жили упродовж століть на нашій рідній землі Україні й створювали її красу», йдеться у дописі.

На завершення цікавої подорожі історичними стежками Дубна провели патріотичний флешмоб, мета якого – виховання та розвиток патріотичних почуттів у дорослих та молоді, прищеплення любові до української культури та традицій, формування правдивого розуміння історії України, культивування здатності зберігати свою національну ідентичність, пишатися приналежністю до українського народу.

Дубенська міська рада, відділ у справах молоді та спорту, міський центр соціальних служб й надалі організовуватимуть для людей, котрі знайшли прихисток у нашому місті, змістовне дозвілля: перегляд кінофільмів; майстер-класи «Територія безмежної творчості»; екскурсії історичними місцями нашого краю; спортивні активності «Рухайся – перемагай». Запрошуємо усіх охочих долучатися до заходів. 

Додаткова інформація за телефонами: 0639508834, 0993743054, 0958738386.

Читайте також: У Дубні для переселенців організували похід у фітнес-клуб

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024